J LO a comis-o la ultimul concert! Fanii din primele rânduri au scos telefoanele si au fotografiat TOT!

Andrei Trifan   
în Femei frumoase
05/02/2018, 16:10
J LO a comis-o la ultimul concert! Fanii din primele rânduri au scos telefoanele si au fotografiat TOT! GALERIE FOTO

Jennifer Lopez face show-uri incendiare şi la 49 de ani! Frumoasa artistă arată mai bine ca oricând şi acest fapt s-a văzut şi la ultimul spectacol susţinut la emisiunea Super Saturday Night!

Vedeta a dansat, a cântat şi a a făcut o super atmosferă, mai ales cu trupul ei bine lucrat pe care nu s-a sfiit mai deloc să-l arate. A purtat costume extrem de mulate, fuste ridicol de scurte, iar spectatorii din primele rânduri se pare că au văzut mai mult decât era prevăzut!

Jennifer Lopez, mult prea sexy la ultimul concert! 

Visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a jucat în multe filme. Dar succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei şi regretatei Selena, în filmul cu acelaşi nume. A urmat apoi încă un succes cu filmul „Anaconda”, şi, în timp, a devenit una dintre cele mai căutate actriţe de la Hollywood. Pe la sfârşitul anilor ’90, şi-a început cariera muzicală. Un debut cu succes, în care primul album al lui Jennifer s-a intitulat „On the 6” şi conţinea hituri precum „If you had my love” sau „Waiting for tonight”. Pentru acest album, Jennifer a obţinut discul de platină, datorită volumului de vânzări.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×