Jed Allan, din Beverly Hills 90210, a murit! Fiul său a făcut anunțul tragic

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/03/2019, 09:53
Jed Allan, din Beverly Hills 90210, a murit! Fiul său a făcut anunțul tragic GALERIE FOTO
Jed Allan, actor din Beverly Hills 90210, a murit

Jed Allan, actor în Beverly Hills 90210, s-a stins din viață! Interpretul personajului C.C.Capwell din serialul “Santa Barbara”a spus adio fanilor. Jed avea 84 de ani și a jucat în producția în cauză timp de 7 ani de zile. Din nefericire, Rick Bown, fiul său, a făcut anunțul trist pentru fanii tatălui lui. “Anunț cu durere că tatăl meu a încetat din viață. A murit liniștit, înconjurat de familie“, a scris Rick Brown, pe un site de socializare, fără a preciza exact cauza morții vedetei.

Jedd Allan, din Beverly Hills 90210, s-a stins din viață

Jedd Allan, actorul cunoscut în producțiile Beverly Hills 90210 și Santa Barbara, a murit. Fiul său a făcut public anunțul, fără a preciza cauza decesului acestuia. Vedeta a fost văzută ultima oară jucând într-un episod din serialul “CSI: Miami“, în anul 2003. Acesta a avut roluri episodice în “Beverly Hills 90210“, “Walker, polițist texan” , dar rolul care l-a făcut cunoscut este cel al lui C. C. Capwell din serialul “Santa Barbara“.

“Darul său era un amestec formidabil de profesionalism și inspirație, o adevărată forță a naturii odată ce camerele porneau. Dar totodată era generos, și blând, și amuzant, și feroce și Dumnezeu știe cât era de iubit de cei care avea norocul să împartă scena cu el. Una dintre cele mai mari binecuvântări din cariera mea a fost că m-am numărat printre aceștia și că am fost prieten cu el, a fost mesajul colegului de platou, A. Martinez.

Jed Allan, actor în Beverly Hills 90210, a decedat!
Jed Allan, actor în Beverly Hills 90210, a decedat!

Luke Perry, actorul din Beverly Hills 90210, a murit

Zilele trecute, cunoscutul actor Luke Perry s-a stins din viață din cauza unui atac cerebral vascular. „Am redus considerabil cantitatea de carne roșie pe care o consum. Mâncam des friptură și cartofi, acum păstrez aceste mese pentru ocaziile speciale. Mănânc mai mult pește, cereale integrale și fibre. Acum, sunt 23 de milioane de americani care nu și-au făcut testele de rutină. Dacă aș fi așteptat, diagnosticul meu putea fi cu totul diferit”, a declarat Luke Perry, când a aflat de boală. Din păcate, soarta i-a fost cruntă vedetei, așa că medicii nu au mai putut face nimic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×