O nouă controversă pentru ginerele lui Trump! A fost înregistrat la vot ca femeie timp de opt ani

Razvan Nicolae   
în Hotnews
28/09/2017, 00:11
O nouă controversă pentru ginerele lui Trump! A fost înregistrat la vot ca femeie timp de opt ani

Încă o controversă a apărut în Statele Unite ale Americii. Jared Kushner, consilier şi ginere al preşedintelui Donald Trump, a fost înregistrat la vot ca femeie timp de opt ani. Conform datelor Comisiei Electorale din statul New York, ginerele preşedintelui SUA s-a înregistrat la vot în noiembrie 2009.

Kushner a votat ultima dată pe 8 noiembrie 2016, în scrutinul câştigat de Donald Trump în faţa lui Hillary Clinton. Informaţia vine într-un moment în care administraţia Trump este interesată de fraudele electorale. Actualul preşedinte al Statelor Unite ale Americii a afirmat în repetate rânduri că ar fi câştigat votul popular, dacă nu ar fi existat ilegalităţi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ce acuzaţii i-au mai fost aduse lui Jared Kushner

Este puţin probabil ca înregistrarea greşită a lui Kushner să fie considerate fraudă. Potrivit profesorului de drept Justin Levitt, acuzaţiile de fraudă necesită “o intenţie de a oferi informaţii false”. Cu scurt timp înainte să apară această informaţie, Jared Kushner fusese acuzat, alături de soţia lui, că aa folosit adresele personale de e-mail pentru mailuri de serviciu.

Jared Kushner este considerat cel mai de încredere sfătuitor al preşedintelui Trump. Omul de afaceri de 36 de ani este căsătorit cu fiica mai mare a şefului statului, Ivanka Trump, şi s-a aflat recent în centrul atenţiei presei în urma dezvăluirii faptului că o parte a echipei juridice a lui Trump l-a sfătuit pe Kushner să demisioneze din funcţia de consilier.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×