Se laudă că are posteriorul mai mare decât al lui Kim Kardashian. Cum arată la 20 de ani noua senzaţie pe Instagram

Ionuţ Cataramă   
în Femei frumoase
16/11/2017, 23:07
Se laudă că are posteriorul mai mare decât al lui Kim Kardashian. Cum arată  la 20 de ani noua senzaţie pe Instagram GALERIE FOTO
La 20 ani, Jailyne Ojeda Ochoa sustine ca posteriorul ei este mai generos decat al lui Kim Kardashian si are poze prin care incearca sa demonstreze acest lucru. Imbracata in haine care sa se muleze perfect pe formele ei generoase, Jailyne Ojeda Ochoa a convins deja peste 6.7 milioane de oameni ca posteriorul ei merita atentie.
 
Tanara cu talie minuscula se pozeaza special pentru a-si scoate cel mai de pret atu in evidenta, starnind controverse pe reteaua de socializare. „WOW, imi doresc si eu implanturi ca ale ei”, a scris chiar cineva in comentarii.
 
De unii criticata, de altii adulata, tanara a tinut sa scrie un mesaj special pe Instagram, pentru a raspunde constatarilor pe care le fac cei ce ii urmaresc activitatea: 
 
„Sunt recunoscatoare pentru tot ce am reusit sa obtin in viata, dar si pentru oamenii care ma iubesc si ma sprijina. Iar celor care nu ma plac le multumesc pentru ca m-au motivat sa muncesc mai mult pentru a le demonstra contrariul.”
 
Închide ×