Jaf de proporţii la o casă de schimb valutar din Timişoara. Hoţii au plecat cu aproape 90.000 de euro

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/04/2016, 10:58
Jaf de proporţii la o casă de schimb valutar din Timişoara. Hoţii au plecat cu aproape 90.000 de euro GALERIE FOTO

Lovitură de proporţii reuşită de hoţi care, ieri noapte, au jefuit o casă de schimb valutar din Timişoara ca-n filme. Alarma s-a dat de abia dimineaţa, în jurul orei 8, când unul dintre angajaţi s-a dus să deschidă casa de schimb valutar aflată pe str. Regimentul 9 Cavalerie, peste drum de centrul comercial Euro.

Totul era răscolit înăuntru, iar seiful făcut bucăţi. Investigaţiile au scos la iveală faptul că spărgătorii au ajuns în casa de schimb valutar, care este adăpostită la parterul unei case, trecând peste gard, prin alte două curţi. Extrem de vigilenţi, au tăiat cablurile alarmei, după care au desprins cu ajutorul autogenului grilajul de la geamul de la baie, care apoi a fost forţat. Odată ajunşi în interior, hoţii s-au pus să taie seiful, reuşind într-un final să-l desfacă după cum se vede şi în fotografii, scrie presslaert.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Din seif au luat nu mai puţin de 87.000 euro. Au răscolit totul căutând să vadă dacă nu mai sunt şi alte sume de bani ascunse în diverse locuri. Au spart inclusiv instalaţia sanitară sperând că vor mai găsi alţi euro. Ca să fie siguri, hoţii au luat pe lângă bani şi toată instalaţia de supraveghere video şi toate înregistrările. În baza plângerii depuse de patronul casei de schimb valutar, un cetăţean de origine arabă, poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului şi au început o anchetă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×