Jaf ca în filme, executat de un bărbat aflat în… arest

în Stiri de ultima ora
27/04/2018, 09:34
Jaf ca în filme, executat de un bărbat aflat în… arest
Jaf ca în filme, executat de un bărbat aflat în arest

Un jaf ca în filme executat de un bărbat aflat în arest a fost soluționat zilele trecute de polițiștii ieșeni. Acestora le-a fost greu să creadă că tânărul care ăși ispășea pedeapsa dintr-un alt dosar a putut să comită o astfel de faptă.

Teoretic, bărbatul nu ar fi avut nici când, nici cum să acționeze, dar practic a furat un seif cu 15.000 de lei înăuntru, în doar, atenție, 2 minute! Dan Trăistiuţă se afla în arest la domiciliu, dar a reușit împreună cu doi complici să acționeze nestingherit.

Jaf ca în filme, deși era în arest

Anchetatorii au reușit să dea de urma bărbatului aflat în arest la domiciliu, urmărind camerele de supraveghere și identificând mașina folosită la furt. Bătbații au lovit paznicul unei societăți, i-au dat cu spray lacrimogen în ochi și l-au imobilizat. Apoi, cu o rangă, au scos seiful cu tot cu bani și cu actele contabile, transportându-l cu un cărucior până la mașină.

Acum, bărbatul va mai adăuga încă o pedeapsă pentru tâlhărie calificată, la cea de 3 ani și 8 luni pe care o avea de ispășit, pentru un alt furt.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×