Îl mai ştii pe Iustin Ianău? În 2011 arăta ca un tocilar şi toţi colegii râdeau de el. Dar să vezi cum arată acum

Filon Stan   
în Reality show
09/01/2018, 17:00
Îl mai ştii pe Iustin Ianău? În 2011 arăta ca un tocilar şi toţi colegii râdeau de el. Dar să vezi cum arată acum GALERIE FOTO

În anul 2011, făcea senzaţie cu vocea sa la prima ediţie „Românii ai talent”, dar a cucerit publicul şi cu imaginea sa de elev silitor. Timbrul de contra-tenor nu era foarte cunoscut românilor, până să apară Narcis Ianău. Telespectatorii l-au îndrăgit însă pe loc pe tânărul care avea atunci 16 ani, însă a ieşit pe locul 2 la concursul de talente.

„Unii colegi încearcă să-mi facă zilele amare, dar ştiu că trebuie să trec peste răutăţi. De când am participat la Românii au talent am rămas impresionat de câtă lume mă recunoaşte pe unde mă duc, de faptul că unii doresc să mă cunoască, îmi cer autografe, fac poze cu mine şi sunt tare drăguţi. Cu toate acestea, sunt încă multe persoane care încă vorbesc ironic despre vocea mea şi, poate, cel mai mult mă deranjează când spun că sunt baiatul acela cu voce de fată”, declara atunci tânărul.

Iustin Ianău, schimbare radicală! Cum arată finalistul „Românii au Talent”

Timpul a trecut, iar tânărul tocilar s-a metamorfozat într-un adevărat macho. Are 22 de ani acum, iar experienţa scenelor din toată lumea se vede pe chipul său. Fanele nu-l slăbesc deloc, fapt care se vede cu ochiul liber pe reţelele de socializare, unde este foarte activ. De aici, fanii săi află întotdeauna proiectele la care lucrează Narcis Ianău.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×