Iuliana Luciu dă în judecată pe toată lumea! Ce a pățit focoasa brunetă!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
16/06/2018, 09:40
Iuliana Luciu dă în judecată pe toată lumea! Ce a pățit focoasa brunetă! GALERIE FOTO
Iuliana Luciu da in judecata pe toata lumea!

Scandal mare în showbiz, ajuns acum în instanță! Sora Nicoletei Luciu, Iuliana, o amenință cu judecata pe cea care a acuzat-o că vrea să-i fure iubitul, dar și pe toți cei care i-au preluat mesajul femeii respective! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Totul a pornit după ce Andreea Podărescu a făcut acuzaţii dure la adresa fostei asistente de la “Acces Direct”. Bruneta a scris într-un mesaj public, preluat ulterior de unele site-uri de știri și emisiuni mondene, că sora Nicoletei Luciu vrea să îi fure iubitul, cel cu care are un copil. Iuliana Luciu recunoaște că s-a întâlnit cu bărbatul respectov, care i-a fost și ei iubit, recunoaște că a avut ”gesturi familiare”, dar spune lasă să se înțeleagă faptul că nu se simte vinovată, deoarece Andreea Podărescu și bărbatul respectiv nu sunt căsătoriți!

Iuliana Luciu dă în judecată pe toată lumea!

“Anunț pe aceasta cale posturile de televiziune si publicatiile, că voi solicita în instanță daune morale pentru linșajul mediatic din ultimele zile. De asemenea, o voi acționa în instanță pe DOMNIŞOARA Andreea Podărescu. Subliniez «domnişoară», pentru că sus numita nu este căsătorită, lucru care are mult de a face cu titlurile vehiculate în presă – «Iuliana Luciu a spart casa…» Crima pe care am facut-o? Am întâlnit într-o locație, ÎNTÂMPLĂTOR, un fost iubit. Da, am avut gesturi familiare. Da, am depănat amintiri. Nu vorbiseram de patru ani. Nici măcar numărul lui de telefon nu îl mai aveam si nici nu il am! Oricât ar fi fost de nemulțumită de întâmplare această DOMNIŞOARĂ, nimeni şi nimic nu-i dădea dreptul să mă calomnieze. Doamna avocat Luiza Neagu a trimis deja notificări și ne vedem în instanță! Ca să învățăm împreună că a fi jurnalist implică să fii responsabil cu informațiile pe care le publici şi care ating demnitatea umană. Nu ești responsabil, PLĂTEȘTI!”, a scris Iuliana Luciu pe pagina ei de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×