Iulia Vântur a trebuit să-şi cîştige pîinea de mică! Se descurcă singurică de la 15 ani

Vasile Pârvan   
în Reality show
13/11/2013, 09:15
Iulia Vântur a trebuit să-şi cîştige pîinea de mică! Se descurcă singurică de la 15 ani

La doar 15 ani, frumoasa Iulia Vântur (33 de ani) îşi cîştigă singură pîinea. Rămasă singură, căci părinţii ei s-au mutat din casa în care locuiau cu toţii, blondina a trebuit să se descurce pe cont propriu. Deja cîştiga bani frumoşi ca fotomodel, aşa că părinţii ei nu-şi făceau griji în privinţa Iuliei.

“La 15 ani am avut primul job, acela de model şi apoi de instructor de modele şi am descoperit cum e să fii independent. Aveam banii mei de buzunar, nu le mai ceream părinţilor”, îşi aminteşte Iulia de acele vremuri conform Libertatea.

Încîntaţi peste măsură de fiica lor descurcăreaţă, părinţii acesteia au luat o decizie care, poate, pe mulţi i-ar face să comenteze dezaprobator: au părăsit locuinţa, lăsând-o pe Iulia singură: “Ai mei s-au mutat din apartamentul în care locuiam împreună”.

Se trezea la 5.00 dimineaţa
Slujba de instructor de modele a învăţat-o încă din adolescenţă ce este responsabilitatea, astfel încît frumoasa ieşeancă se trezea în weekenduri la ora 5.00 dimineaţa, lua trenul pînă la Suceava, unde se întâlnea la Casa de Cultură cu fetele pe care le instruia.
“În pauze îmi făceam lecţiile pentru şcoală, eram în clasa a X-a, şi duminică mă întorceam acasă”, a povestit blondina la înregistrarea emisiunii “Weekend cu Monica Dascălu”, care se va difuza sîmbăta aceasta, la PRO TV Internaţional, de la ora 17.30.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×