Iulia Vântur a dispărut din ţară, dar are India la picioare! Tot Bollywood-ul vorbeşte de apariţia ei! Rochia a lăsat totul la vedere! FOTO

Filon Stan   
in Femei frumoase
16/12/2017, 17:00
Iulia Vântur a dispărut din ţară, dar are India la picioare! Tot Bollywood-ul vorbeşte de apariţia ei! Rochia a lăsat totul la vedere! FOTO GALERIE FOTO

De câţiva ani buni, Iulia Vântur , în vârstă de 37 de ani, face naveta între India şi România. Chiar dacă n-a recunoscut niciodată public, e limpede ca lumina zilei că frumoasa ieşeancă se iubeşte cu regele cinematografiei de la Bollywood, Salman Khan, în vârstă de 51 de ani.

Frumoasa româncă, care a apărut deja în mai multe filme indiene, a fost prezentă la cea de-a 10-a ediţie a Masala Awards 2017, unde au fost prezenţi mai mulţi actori din India şi Pakistan. 

Iulia Vântur a făcut ravafii la un festival de film din India!

Jurnaliştii indieni au comentat asupra vestimentaţiei vedetelor prezente la eveniment. Românca noastră a purtat o rochie foarte elegantă, lungă, neagră, cu broderie, iar presa locală a apreciat apariţia româncei, primind un calificativ pozitiv!

Ştirea MOMENTULUI

Doi muncitori din Mina Lupeni au fost prinși în subteran

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.