Iubitul Oanei Radu, depus la capelă în Craiova. Momente grele pentru cântăreaţă

Trupul neînsuflețit al iubitului cântăreței Oana Radu a fost depus la capelă, în Craiova. Artista și familia tânărului trec prin momente groaznice. Alin a murit, cu toate eforturile medicilor de a-l menține în viață. Tânărul era perfect sănătos, avea toată viața înainte, însă un incident revoltător i-a curmat viața.

Trupul neînsuflețit al iubitului Oanei Radu, depus la capelă

Alin a  fost incendiat de către un vecin cunoscut cu afecțiuni psihice! Acesta l-a stroit cu benzină, apoi i-a dat foc, iar Alin a ars ca o torță. A fost dus de urgență la spital, unde a fost internat în ultima lună. Medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior pentru a-i salva viața, dar totul a fost în zadar.

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti”, mărturisea Oana Radu, imediat după incident.

Trupul neînsuflețit al iubitului Oanei Radu, depus la capelă. Sursa foto: wowbiz.ro

Alin a fost incendiat de un vecin cu probleme psihice

Cu toate că doctorii au reușit să-l țină în viață în timpul acesta, trupul lui Alin a cedat din cauza arsurilor extrem de grave pe care le-a suferit. Acesta va urma să fie înmormântat la Craiova, orașul natal, precum a decis familia băiatului.

“Ce fericiţi eram acum 6 săptămâni!…şi azi simt cea mai mare tristețe. Visurile tale erau cu totul diferite……???? Dumnezeu să te odihnească în pace, ! Amin ! Blondutul meu frumooos… adio de la visurile tale, de la visurile noastre…“, a postat  solista Mirela Radu

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la capela unei biserici din Craiova, iar toți apropiații au venit să-și ia adio de la el.