Iubitul Elenei Băsescu nu se mai dezlipește de fiica lui nou-născută!

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
05/06/2018, 20:58
Iubitul Elenei Băsescu nu se mai dezlipește de fiica lui nou-născută!GALERIE FOTO
Cătălin Gheorghe este mai taranar cu 12 ani decat Elena Basescu

Mezina familiei Băsescu, Elena, a născut ieri o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Anastasia și toată familia este bucuroasă pentru venirea pe lume a celui mai nou membru. Cătălin Gheorghe, proaspătul tătic a făcut prima fotografie alături de fetița lui, iar cei doi sunt cât se poate de adorabili.

Este bucurie mare în familia Elenei Băsescu, care a născut prin cezariană, într-un spital privat din Capitală. În imagini se poate vedea cum iubitul Elenei Băsescu este foarte atent și grijuliu cu bebelușa lui, pe care o ține cu grijă la piept.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cătălin Gheorghe, bucuros cu fiica sa în brațe

Tatăl ei, Traian Băsescu, i-a fost alături la spital și era extrem de emoționat în privința nașterii nepoatei sale, micuța Anastasia. „Pare a fi înaltă, ca taică-su. Sigur că am avut (n.r. emoții când a intrat Elena în cezariană). E a treia naștere, e cezariană. E foarte bine. Mănâncă. Are experiență deja mai multă decât maică-sa, că e la al treilea copil.”, declara Traian Băsescu, la doar câteva ore după ce Elena Băsescu a născut.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×