Iubita lui Dorian Popa făcea furori la mare, în anii trecuți. Cum a ajuns să arate în vara lui 2018

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
25/07/2018, 13:46
Iubita lui Dorian Popa făcea furori la mare, în anii trecuți. Cum a ajuns să arate în vara lui 2018 GALERIE FOTO

Iubita lui Dorian Popa este probabil cea mai cunoscută brunetă din showbiz-ul românesc, atunci când vine vorba despre apariții în costum de baie. În urmă cu câțiva ani, imaginile cu ea făceau furori în presă, iar bărbații din România îl invidiau pe artist pentru că a reușit să țină o așa femeie lângă el.

Anii au trecut și, cu toate că este puțin transformată, Claudia Iosif reușește să aibă apariții la fel de senzaționale. Imaginile din galeria foto ne demonstrează că, în orice ar poza, bruneta reușește să stârnească imaginația bărbaților.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Iubita lui Dorian Popa face furori în costum de baie

Iubita lui Dorian Popa face furori atunci când apare în costum de baie. Bruneta are o afacere cu haine, iar bărbații sunt primii care savurează imaginile cu ea când își promovează produsele. Pe lângă faptul că se ocupă de aparițiile iubitului ei, Claudia îmbracă mai multe vedete din showbiz-ul de la noi, cum ar fi Ruby sau Flavia Mihășan, ori Iulia de la ”Bravo, ai stil”.

Închide ×