Iubita criminalului din Botoșani este labilă psihic! Fata este păzită pentru a nu se sinucide!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
04/05/2018, 16:18
Iubita criminalului din Botoșani este labilă psihic! Fata este păzită pentru a nu se sinucide!
Iubita criminalului din Botoșani este labilă psihic

Autoritățile din domeniul Protecției Copilului s-au văzut nevoite să intervină în cazul crimei de la Botoșani, unde un adolescent de 16 ani este acuzat că și-a ucis amica de 19 ani cu 32 de lșovituri de cuțit, după ce victima ar fi jignit-o pe iubita lui în vârstă de 16 ani.

Iubita criminalului se află la un orfelinat de la vârsta de 3 ani și se pare că are problele grave, fiind chiar supravegheată să nu cumva să-și ia viața. Fata a fost chiar internată la secția de Neuropsihiatrie infantilă, pe fondul labilității psihice cu care se confruntă. Aceasta a fost atacată grav în mediul online, iar autoritățile au emis un comunicat.

Iubita criminalului din Botoșani este labilă psihic, după arestarea iubitului ei

„Având în vedere apariția în mediul online, în mass-media și în unele rețelele de socializare, a unor imagini și informații cu caracter denigrator la adresa unor minori, dorim să aducem la cunoștință persoanelor și inistituțiilor că un copil are dreptul la respectarea personalității și individualității sale și nu poate fi supus pedepselor fizice sau altor tratamente umilitoare ori degradante”, a precizat Valentin Alexandru Colbu, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), potrivit stirilekanald.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×