A murit Israela Vodovoz

Raluca Ogaru   
în Reality show
09/03/2018, 23:32
A murit Israela Vodovoz

Israela a fost găsită moartă în baie, dezbrăcată. Conform surselor, nimeni nu mai dăduse de ea timp de 5 zile, după care avocata a chemat autorităţile pentru a intra în casa ei, forţând uşa, potrivit Spynews.ro.

Israela Vodovoz a murit, la 70 de ani
 
Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferenţa de vârstă nu a contat niciodată pentru ei şi şi-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ.
 
În ultima sa intervenţie la televizor, Israela vorbise despre boala grea care a împins-o la izolare.
 
„Simţeam ca ma afectau energiile din jurul meu şi am renunţat să mai apar la televizor de aceea. Am o boală grea, astm şi trebuie să o ţin sub control. Nu pot să ies, aerul poluat din Bucureşti… eu în altă parte, din unele motive nu pot să locuiesc, schimbările de temperatură pentru mine… sunt otravă. Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Dacă vorbesc acum aşa, fără să îmi trag sufletul, încă e bine. Am reţinut apă. Creierul e OK,” declarase Israela, pe data de 8 februarie, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×