Categorie: Autor:

Irisha, detalii despre viața privată. Fosta concurentă de la Survivor România are un nou iubit

Irisha (34 de ani), fosta concurentă de la Survivor România, a dat cărțile pe față și a vorbit despre viața intimă. Frumoasa brunetă, pe numele real Irina Ceban, are un nou iubit cu care nu s-a afișat momentan în public.

Irisha, dezvăluiri despre relații și dragoste. Fosta concurentă de la Survivor România nu mai e singură

Irisha nu mai e singură. Tânăra care a făcut parte dintre participantele de la Bravo, ai stil, în sezonul 5, a făcut primele declarații despre relația sentimentală și partenerul de viață care-i aduce afecțiune și împlinire.

Vedeta nu vorbește foarte des despre viața privată, dar acum recunoaște că se bucură de o perioadă foarte frumoasă din punct de vedere emoțional. Fosta concurentă de la Survivor România are un nou partener alături.

„Ies cu cineva, atâta pot să zic. Probabil e prima dată când declar așa ceva. Niciodată nu am vorbit despre viața mea personală și o consider privată, epntru că e privată. Sunt într-o perioadă fericită din punct de vedere emoțional.

Am pe cineva în viața mea, nu știu dacă e acel cineva, dar e o încercare și până în momentul de față e reușită”, a declarat Irisha într-o emisiune online, conform wowbiz.ro.

Irisha, poveste de dragoste cu un milionar din Republica Moldova

Irisha este discretă și nu-și expune viața personală pe tapet, dar în urmă cu ceva vreme povestea că a trăit o poveste de dragoste cu un milionar din Republica Moldova. Avea numai 18 ani când a intrat în viața ei bărbatul mai mare cu 14 ani.

Relația amoroasă s-a dovedit a fi una toxică, asta pentru că fostul partener de viață nu o lăsa să poarte haine decoltate sau mulate. În plus, nu era de acord cu faptul că artista își dorea să facă muzică și modeling.

Abia la doi ani de la despărțire Irisha a reușit să-și facă altă relație amoroasă pentru că era mereu urmărită. Bărbatul ar fi vrut să reia legătura și chiar a căutat-o de două ori de când s-a mutat în România.