Irina Shayk, goală puşcă în braţele unui mascul sexy

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
22/01/2016, 00:00
Irina Shayk, goală puşcă în braţele unui mascul sexyGALERIE FOTO

Frumoasa rusoaică a încins spiritele într-o nouă şedinţă foto, realizată pentru colecţia de blugi lansată de Givenchy. Irina Shayk (30 de ani) face reclamă hainelor…dezbrăcată. Fosta iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo a pozat complet goală, spre deliciul admiratorilor săi. Manechinul nu este la prima apariţie nud, deic nu se ruşinează de camerele de fotografiat.

Irina Shayk a pozat goală pentru Givenchy. Rusoaica apare alături de modelul Chris Moore, în ipostaze incendiare. Focoasa şatenă şi-a etalat silueta de invidiat, într-o serie de imagini alb-negru, care au stârnit imaginaţia fanilor din lumea întreagă. Designerul italian Ricardo Tisci a publicat fotografiile cu Irina Shayk, pe contul său personal de Instagram.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

GALERIE FOTO. Irina Shayk, într-un costum de baie minuscul! Ce trup perfect are! 

GALERIE FOTO INCENDIARĂ. Irina Shayk, într-unul din cele mai HOT pictoriale pe plajă!

GALERIE FOTO INCENDIARĂ / Irina Shayk a pozat goală într-o reclamă! Fotografiile au devenit VIRALE pe internet

Rusoaica nu se sfieşte să pozeze goală pentru diverse case de modă. Irina Shay a demonstrat că e şi mai frumoasă odată cu trecerea anilor, rămânând unul dintre cele mai bine cotate manechine din lume.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×