Irina Lepa a fost agresată! „Astăzi am avut parte de cel mai mare șoc din viața mea”

Maria Cristina   
în Stiri mondene
11/09/2018, 12:22
Irina Lepa a fost agresată! „Astăzi am avut parte de cel mai mare șoc din viața mea” GALERIE FOTO
Irina Lepa a fost agresată! „Astăzi am avut parte de cel mai mare șoc din viața mea”
Manelista Irina Lepa le-a povestit prietenilor săi virtuali despre cum a fost agresată de către un polițist.
La începutul acestei luni, Irina și mama sa au trecut printr-o experiență mai puțin plăcută. Focoasa brunetă nu a ratat să le povestească și urmăritorilor săi clipele de coșmar prin care a trecut.

Manelista Irina Lepa a fost agresată de către un „milițian”

„Astăzi am avut parte de cel mai mare șoc din viața mea … încep să cred că ușor, ușor ne ducem la vale …nu se mai stie de respect, de faptul că unii sunt mai în vârstă, că suntem femei și că totuși trebuie să ai un minim de bun simț față de o femeie … ca idee azi am fost agresata de un baiat „militian” civil in plina strada, degeaba, doar pt ca ma blocase cu masina si l-am rugat frumos sa dea masina un pic mai in spate sa pot iesi… dupa a urmat un tsunami de injuraturi, amenintari cu bataia de fata cu mama mea care a fost si ea jignita la randul ei si plus alta doamna care a filmat toata scena socanta …in centrul unui oras civilizat din Romania ….la aparitia colegilor lui politisti ( pt ca am chemat politia logic) baiatul a ramas fara grai … clar!

Sunt scarbita de tot … astia merita batuti in plina strada ca in State …pusi pe jos si incatusati …pana nu se va face asta nu va fii niciodata civilizatie in Romania … sunt profund dezamagita … mi-e pur si simplu…scarba ….”, a scris Irina Lepa pe Facebook. 

Irina Lepa a postat pe pagina sa personală de Facebook câteva  fotografii în care pare că ar fi însărcinată. Ba mai mult, într-o fotografie Irina ține mâna pe burtică, iar fanii îi transmit doar gânduri bune.

După această exepriență urâtă, Irina a ținut să-și liniștească fanii și a postat din nou o fotografie însoțită de un mesaj: „Nimeni nu-mi va fura zambetul de pe fata … indiferent de ce situatii voi intalni… Dumnezeu e cu mine si-mi da putere sa trec peste tot!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×