iPhone8 şi iPhonex încep să-şi arate slăbiciunile! Utilizatorii sunt dezamăgiţi GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
27/09/2017, 00:02
iPhone8 şi iPhonex încep să-şi arate slăbiciunile! Utilizatorii sunt dezamăgiţi GALERIE FOTO GALERIE FOTO

În urmă cu două săptămâni au fost lansate iPhone 8 şi iPhone X, însă tot atunci Apple a lansat şi iOS 11 pentru cele mai multe dintre aceste iDevice-uri. Din păcate pentru cei care aşteptau cu sufletul la gură respectivul sistem, acesta nu funcţionează tocmai perfect. Aşa se face ca Centrul de Control în iOS 11 a fost reinventat radical. Există o limitare la noul pachet, şi anume cele care vizează butoanele pentru activarea/dezactivarea Bluetooth şi Wifi.

Conform celor de la Playtech, aceste switch-uri nu dezactivează complet conectivitatea wireless când sunt activate. Când activezi respectivele switch-uri din Centrul de Control, deconectezi practic toate accesoriile conectate la telefon sau tabletă. În acelaşi timp însă, conectivitatea Bluetooth şi Wi-Fi va rămâne activă pentru AirDrop, AirPlay, Apple Pencil, Apple Watch, Continuity, Handoff şi Instant Hotspot. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

iPhone 8 lasă de dorit

Trecând peste aceste detalii, există în continuare posibilitatea dezactivării complete a funcţiilor Bluetooth şi WiFi dintr-un iDevice. În iOS 11 însă, trebuie să mergi în Configurări sau Settings pentru a face acest gest.

Din Control Center, nu faci decât să deconectezi eventualele echipamente conectate la telefon. La final, ideea din spatele gestului celor de la Apple nu este neapărat greşită, dar ar putea să genereze confuzie printre persoanele mai atehnice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×