Ionela Prodan înmormântare cu scandal! Oamenii s-au bătut

în Stiri mondene
19/04/2018, 11:39
Ionela Prodan înmormântare cu scandal! Oamenii s-au bătut
Înmormântarea Ionelei Prodan a avut loc joi, la Cimitirul Bellu din Capitală

Ionela Prodan înmormântare | Ionela Prodan a fost condusă joi pe ultimul drum. Din păcate însă, înmormântarea mamei Anamariei Prodan s-a lăsat cu mult scandal, cei prezenți luându-se la bătaie din cauza unor CD-uri cu regretate artistă.

Spiritele s-au încins la capela Cimitirului Bellu. Anamaria Prodan – care în urmă cu două zile a făcut o declarație tulburătoare despre mama ei – a încercat să detensioneze situaţia. Cu toate că ideea a fost aceea de a da de pomană în numele regretatei Ionela Prodan, fiica cântăreţei a fost nevoită să treacă printr-o situaţie stânjenitoare. Potrivit Spynews, ro, în urmă cu puţin timp, Anamaria Prodan i-a rugat pe oameni să stea la coadă, motivul fiind legat de evitarea aglomeraţiei şi a îmbulzelii.

Ionela Prodan înmormântare | Oamenii s-au bătut pe CD-uri

Scandalul a început de la o dispută legată de primirea CD-urilor regretatei cântăreţe. Oamenii ajunşi la capela Cimitirului Bellu şi-au pierdut răbdarea şi au încercat să se îmbulzească pentru a intra în posesia unui CD cu muzia cântăreţei. Nevoită să calmeze situaţia, Anamaria Prodan a apelat la omenie şi i-a rugat pe oameni să păstreze rândul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×