Ionela Prodan, copilărie fără tată. ”M-au crescut fraţii mei”

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
16/04/2018, 22:20
Ionela Prodan, copilărie fără tată. ”M-au crescut fraţii mei”

Ionel Prodan a decedat la Spitalul Elias din Capitală. Deşi a fost mereu cu zâmbetul pe buze, cântăreaţa Ionela Prodan a ascuns mereu o mare dramă din copilăria sa. Artista nu şi-a cunoscut niciodată tatăl, pentru că acesta a murit cu două luni înainte ca ea să vină pe lume.

„Tatăl meu a murit înainte cu două luni să mă nasc, iar eu, fiind al treilea copil, am fost cel mai dorit, pentru că eram fată. Înaintea mea s-au născut doi fraţi, unul mai mare cu nouă ani decât mine, celălalt, cu şapte ani, iar ei m-au cam crescut, pentru că mama trebuia să muncească. Am fost obişnuită să cresc cu greutăţile, însă era dureros când pe ceilalţi copii îi strigau mamele lor, iar pe mine nu, pentru că era mereu la muncă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ionela Prodan a ascultat ultimul sfat primit de la mama sa

Una dintre dorinţele mamei a fost ca, după moartea sa, să fim toţi fraţii împreună, iar acum locuiesc în aceeaşi curte cu mine şi cred că mama este împăcată. E foarte important să ai familia aproape, mai ales în momentele grele. Aveam 42 de ani când a murit soţul meu, iar Anamaria m-a îndemnat să-mi refac viaţa, spunându-mi că ea şi Anca nu pot fi întotdeauna lângă mine”, povestea Ionela Prodan pentru revista Taifasuri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×