Daniel Ionaşcu, primele cuvinte după accidentul cumplit: „Nu credeam că există o intervenţie atât de rapidă”

Tibi Demeter   
în Stiri de ultima ora
20/03/2018, 20:21
Daniel Ionaşcu, primele cuvinte după accidentul cumplit: „Nu credeam că există o intervenţie atât de rapidă”

Avocatul Daniel Ionaşcu a oferit primele declaraţii după ce a fost implicat într-un accident grav la începutul săptămânii.  Ionaşcu a vorbit în cadrul emisiunii „Acces Direct” şi a transmis un mesaj colegilor prin care a făcut-o pe Mara Bănica să plângă.

Aflat pe un pat de spital, celebrul avocat a declarat că a rămas impresionat de modul în care a fost tratat de medicii care l-au preluat de la locul accidentului, dar şi de cei de la spitalul Floreasca. Ionaşcu le-a transmis un mesaj emoţionant colegelor de la  „Acces Direct”: Simona Gherghe, Camelia Mitoşeru şi Mara Bănică.

Ionaşcu a fost implicat într-un accident grav pe A1

(…). Vreau să vă spun că vă văd de pe un pat de spital… Mara, am să spun tot ce vreau să vă zic şi ce simt. În România sunt medici de excepţie, mă plec cu plecăciune în faţa medicului Ioan Lascăr, nu credeam că există o intervenţie atât de rapidă, România are viitor. (…). Venind pe targă într-o salvare de la kilometrul 32, vedeam aşa, stelele, luna şi fulgii şi mi-am amintit de obiectivele de la «Acces Direct», ce înseamnă să ai în faţă un milion de oameni, chiar două. (…). Eşti cineva, pentru că spui, pentru că ai prilejul… Mi-am dat seama într-o clipă cât de zădarnic poate fi totul şi cât de important e să nu avem gândul acesta, ci gândul că poate mâine nu ne mai vedem, ceea ce era absolut posibil. (…).

Vă iubesc pe viaţă din toată inima mea şi sunteţi în sufletul meu cu toată prietenia. Clar că vă iubesc pe viaţă din toată inima mea, îmi dau lacrimile că nu sunt acolo.”, a spus avocatul Daniel Ionaşcu în cadrul emisiunii „Acces Direct”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×