„Spovedania” lui Ion Ţiriac! De ce A DIVORŢAT şi de ce NU se va mai căsători niciodată!

Iuliana Spirache   
în Hotnews
08/04/2016, 19:39
„Spovedania” lui Ion Ţiriac! De ce A DIVORŢAT şi de ce NU se va mai căsători niciodată! GALERIE FOTO

Miliardarul Ion Ţiriac a renunţat la discreţia care îl caracterizează şi a vorbi despre trecutul său amoros.  Chiar dacă este un bărbat de succes şi este dorit de multe femei, acesta nu îşi doreşte să se mai căsătorească, după ce a fost însurat în tinereţe şi la scurt timp a divorţat.

“De la 26 de ani mi-am învăţat lecţia: o femeie are nevoie de mai multă siguranţă, de timp, de atenţie şi eu de la 16 ani n-am mai avut timp. Femeia cu care m-am căsătorit în tinereţe şi-am divorţat la 26 de ani e şi acum una dintre cele mai bune prietene ale familiei, la 70 de ani”, a spus Ion Tiriac, la Europa FM.

Totodată, Ion Ţiriac le-a vorbit ascultătorilor şi despre copilăria sa, de care îşi aminteşte cu drag: „Mi-e dor de familia pe care am avut-o pe vremea aia, tata a murit cînd aveam 11 ani, mama cînd aveam 20 de ani. Sora-mea a avut grijă de mine. A fost omul care nu şi-a trăit viaţa decît pentru mine. Pentru tata aveam un respect ieşit din comun, nu mi-a vorbit tare, nu m-a împins cu un deget, dar se simtea în vocea lui cine e. Iar maică-mea, care era o femeie foarte mică de statură, dar foarte energică, mă bătea cam de trei ori pe zi şi îmi spunea seara << te-am bătut astăzi pentru ce o să faci mîine >>. Şi, Slavă Domnului, să-i dea odihnă acolo unde e, pentru că ne-a crescut într-un fel în care putea să se mîndreacă cu noi. Am fost o familie în care tata şi mama nu ne luau în braţe, dar nu era nevoie că simţeai de la distanţă despre ce e vorba în familie, dragostea lor”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×