Breaking! Iohannis nu o revocă pe Kovesi de la şefia DNA!

Filon Stan   
in Stirea zilei
16/04/2018, 18:10
Breaking! Iohannis nu o revocă pe Kovesi de la şefia DNA!

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a decis să nu o revoce din funcţie pe Laura Kodruţa Kovesi, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie!

”Ministrul Justiţiei mi-a trimis o propunere de revocare a procurorului şef al DNA. În martie, mi-a fost înaintat şi avizul CSM, care a ajuns la o cu totul altă concluzie, faţă de cel al ministrului Justiţiei. Acesta a fost unul negativ. Prin rolul CSM, acest aviz nu poate fi tratat ca simplu element facultativ, chiar dacă avizul nu obligă, el nu poate fi ignorat.

Motivele de revocare invocate de ministrul Justiţiei nu au fost de natură să mă convingă. În mare parte, ele nici nu corespund prevederilor legale aplicabile. Aşadar, nu voi da curs cererii ministrului Justiţiei de revocare a procurorului şef al DNA!”, a declarat preşedintele Iohannis.

Ştirea MOMENTULUI

Cel mai rapid mod de a prepara zacusca de vinete. Sfaturi de la Maria Popa

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.