Ioana Tufaru se aşază la casa ei. Cu 30 de kilograme mai puţin. Cum arată acum

în Reality show
22/03/2018, 12:33
Ioana Tufaru se aşază la casa ei. Cu 30 de kilograme mai puţin. Cum arată acum
Ioana Tufaru urma să facă cununia civilă cu Ionuţ, partenerul ei, însă a amânat evenimentul până după Paşte, din cauza morţii socrului său. „După Paşte vom face cununia civilă. Trebuia făcută mai demult, dar am fost nevoiţi să mai amânăm. De data asta e pe bune. Planificasem să facem cununia în martie, dar am amânat pentru că a murit socrul meu”, spune Ioana Tufaru.
 
Fiica Andei Călugăreanu se declară marcată de pierderea suferită, mai ales pentru fiul ei, Luca. „M-a cam bulversat moartea socrului meu. Relaţia dintre noi devenise mai strânsă. Avea o relaţie frumoasă şi cu fiul meu. Dar toţi trecem prin asta. În viaţa unui copil sunt foarte importanţi bunicii. Era singurul bunic pe care îl avea Luca. Mi-ar fi plăcut să mai trăiască măcar încă un an, pentru că Luca să îl poată percepe”, detaliază Ioana.
 
Alături de partenerul ei, Ioana Tufaru va organiza o ceremonie fără fast. „Noi suntem oameni simpli, nouă ne place simplu. Ca şi la botezul lui Luca, vom avea alături de noi cele mai importante persoane din viaţa noastră. Sper să mai slăbesc încă 10 kilograme până la cununie”, adaugă Ioana Tufaru, care deja a slăbit 30 de kilograme după ce şi-a pus un inel gastric. 
 
Ioana Tufaru este, totodată, decisă să nu mai aibă copii. 
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×