Ioana Ginghină se bucură de viaţă după divorţul de Alexandru Papadopol: „Mi se mai dă șansă”

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/09/2019, 19:41
Ioana Ginghină se bucură de viaţă după divorţul de Alexandru Papadopol: „Mi se mai dă șansă”
Ioana Ginghină a luat viața de la zero. Sursa foto: libertatea.ro

Ioana Ginghină nu suferă deloc după divorțul de Alexandru Papadopol, ba chiar se poate spune că i-a priit despărțirea de omul lângă care a stat atâția ani și cu  care are o fetiță, pe Ruxy. Actrița de telenovele a spus că își reface viața fără mari probleme și se simte fericită din nou în rolul de burlăciță.

Ioana Ginghină își reface viața după divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana pare să confirme ceea ce spun foarte mulți psihologi, și anume că divorțul poate avea mai multe efecte pozitive decât negative. Actrița pare să fi învățat destul de mult din experiența aceasta. Și-a revenit repede după despărțirea de Papadopol, iar acum are o serie de planuri care îi dau energie și o motivează zi de zi.

„Să știi că poate asta e singurul lucru bun din toată nebunia asta, că mi se mai dă șansa să mai retrăiesc o dată adolescența. Să mă îndrăgostesc,  să mai dau un mesaj, mă sună nu mă sună…”, a declarat Ioana Ginghină pentru perfecte.ro.
Ioana Ginghină
Ioana Ginghină a divorțat vara asta de Papadopol. Sursa foto: adevărul.ro

Ioana: „Începuturile sunt cel mai frumos cadou al vieții”

„Dacă am învățat ceva în toată această perioadă este că iubesc începuturile. Da, ador începuturile proaspete, care pot veni în forme diferite: o geantă nouă, o vacanță, o senzație, o emoție, o relație sau o motivație nouă… Începuturile sunt cel mai frumos cadou al vieții”, a mai spus Ioana.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×