Ioana Benedek s-a pocăit şi s-a retras din lumea telenovelelor! Cum a ajuns să arate românca

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
17/06/2018, 18:37
Ioana Benedek s-a pocăit şi s-a retras din lumea telenovelelor! Cum a ajuns să arate românca GALERIE FOTO

Cunoscuta actriță din telenovelele mexicane Ioana Benedek s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a pocăit. Mai mult, anii nu au iertat-o pe romanca celebră în lumea serialelor latino-americane. A îmbătrânit, însă a rămas acea frumusețe caldă din ochii ei și zâmbetul inconfundabil.

Ioana bBenedek s-a născut în România, dara plecat peste hotare pentru a cunoaște succesul încă de la 15 ani. A debutat în actorie în 1989, cu telenovela ”Rubi Rebelde”. La puțin timp, era cunoscută și iubită în toată lumea. Românca avea să ajungă printre cele mai apreciate și faimoase femei din această industrie, dar asta nu prea s-a știut în țara noastră, încă departe atuci de aceste filme de producție sud-americană.

Ioana Benedek s-a pocăit şi s-a retras din lumea telenovelelor

Faimoasa actriță, însă, Ioana Benedek s-a pocăit şi s-a retras din lumea telenovelelor. Este o mare iubitoare de animale și se ocupă foarte mult de acestea, fapt care se vede și din pozele pe care le postează pe rețelele de socializare. ”M-am retras total. Dar momentan. Și-am făcut-o eu însămi din propria-mi decizie. Au fost 5 ani dedicați pentru mine. Pentru proiectele mele personale, pentru viața mea interioară și de familie! Am studiat multe. Multe inițieri în Reiki, Energia Universală, Magnified Healing, Theta Healing, Inima Iluminată de Drumvalo Melchizedek, Reiki angelic, Radiestezie, Meditații, cursuri despre psihic, suflet, emoții, energie, meditație, fizica cuantică, Medicină Tradițională Chineză (MTC)”, povestea Ioana Benedek, anul trecut.

Producțiile ”Tequila cu suflet de femeie”, ”Femei înșelate”, ”Angela”, ”Dragoste la indigo”, ”Prietene și rivale”, etc., sunt doar câteva dintre telenovelele de succes în care Ioana Benedek a apărut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×