Ioan Neculaie iese din închisoare! Milionarul va fi eliberat condiționat!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
20/06/2018, 15:22
Ioan Neculaie iese din închisoare! Milionarul va fi eliberat condiționat! GALERIE FOTO
Ioan Neculaie, eliberat conditionat (1)

Milionarul Ioan Neculaie va fi pus în libertate condiționat! Decizia a fost luată de magistraţii braşoveni şi este definitivă. Neculaie a stat în spatele gratiilor şase luni, după ce a fost condamnat într-un dosar în care a fost acuzat de încălcarea regimului armelor şi muniţiilor, informează Agerpres.

”Magistraţii au dispus miercuri eliberarea condiţionată a lui Ioan Neculaie, fiind respinsă contestaţia Ministerului Public. Decizia este definitivă”, a declarat pentru sursa citată purtătorul de cuvânt al Tribunalului Braşov, judecătoarea Gabriela Ciolacu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ioan Neculaie, condamnat după ce a tras cu pușca în roțile propriului autovehicul

Neculaie a fost arestat în noiembrie 2017 după ce Curtea de Apel Brașov l-a condamnat definitiv la închisoare pentru un an și șase luni, prin contopirea a două sentințe cu suspendare, pentru omor din culpă și nerespectarea regimului armelor și munțiilor. Fostul patron al FC Braşov a deschis focul cu o armă de vânătoare după ce s-a enervat pe unul dintre angajaţii săi. Milionarul îşi dorea să se relaxeze la o partidă de vânătoare, într-o padure de lângă Braşov, însă în ultimul moment a văzut că automobilul său avea pană la o roată. Afaceristul a început să ţipe la angajatul său, a scos arma şi a început să tragă şi în celelalte roţi. Vecinii milionarului au auzit împuşcăturile şi au chemat poliţia.

Închide ×