Ioan Neculaie iese din închisoare! Milionarul va fi eliberat condiționat!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
20/06/2018, 15:22
Ioan Neculaie iese din închisoare! Milionarul va fi eliberat condiționat! GALERIE FOTO
Ioan Neculaie, eliberat conditionat (1)

Milionarul Ioan Neculaie va fi pus în libertate condiționat! Decizia a fost luată de magistraţii braşoveni şi este definitivă. Neculaie a stat în spatele gratiilor şase luni, după ce a fost condamnat într-un dosar în care a fost acuzat de încălcarea regimului armelor şi muniţiilor, informează Agerpres.

”Magistraţii au dispus miercuri eliberarea condiţionată a lui Ioan Neculaie, fiind respinsă contestaţia Ministerului Public. Decizia este definitivă”, a declarat pentru sursa citată purtătorul de cuvânt al Tribunalului Braşov, judecătoarea Gabriela Ciolacu.

Ioan Neculaie, condamnat după ce a tras cu pușca în roțile propriului autovehicul

Neculaie a fost arestat în noiembrie 2017 după ce Curtea de Apel Brașov l-a condamnat definitiv la închisoare pentru un an și șase luni, prin contopirea a două sentințe cu suspendare, pentru omor din culpă și nerespectarea regimului armelor și munțiilor. Fostul patron al FC Braşov a deschis focul cu o armă de vânătoare după ce s-a enervat pe unul dintre angajaţii săi. Milionarul îşi dorea să se relaxeze la o partidă de vânătoare, într-o padure de lângă Braşov, însă în ultimul moment a văzut că automobilul său avea pană la o roată. Afaceristul a început să ţipe la angajatul său, a scos arma şi a început să tragă şi în celelalte roţi. Vecinii milionarului au auzit împuşcăturile şi au chemat poliţia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×