FOTO. S-a combinat cu soacra! Cum a reacţionat femeia când a fost părăsită de soţ. A fost nevoie de intervenţia poliţiei!

Filon Stan   
în Galerie foto
27/09/2017, 14:30
FOTO. S-a combinat cu soacra! Cum a reacţionat femeia când a fost părăsită de soţ. A fost nevoie de intervenţia poliţiei! GALERIE FOTO

Un bărbat de 33 de ani şi-a văzut moartea cu ochii, după ce a pus capăt relaţiei pe care o avea de ceva timp cu soacra lui! Aceasta nu a primit bine vestea că va fi părăsită petrnu…fiica sa. Un american căsătorit avut o aventură cu propria lui soacră. Lucrurile au luat o întorsătură dramatică, iar femeia de 58 de ani a ajuns în arestul poliţiei. Kathleen Regina Davis, în vârstă de 58 de ani, nu a ţinut cont de faptul că îi poate distruge căsnicia fiicei sale şi a început să aibă o aventură cu Michael, ginerele său în vârstă de 33 de ani. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto.

Cei doi au întreţinut relaţii intime în repetate rânduri, până când mustrările de conştinţă şi-au f[cut apariţia. Nu în conştiinţa femeii, ci a bărbatului! Michael s-a hotărât să pună capăt relaţiei pe care o avea cu soacra lui, dar a mai şi mai departe. Bărbatul i-a povestit totul soţiei sale, Hannah. Când a fost confruntată de fiica sa, femeia de 58 de ani şi-a ieşit din minţi şi l-a acuzat pe ginerele său că a distrus relaţia minunată mamă-fiică pe care cele două o aveau. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

S-a iubit cu soacra, dar era să-şi piardă viaţa!

„Eram în casă şi am auzit zgomote puternice afară. Am deschis uşa şi am văzut-o pe Kathleen care arunca cu ouă în maşină şi în uşa de la intrare”, le-a spus bărbatul poliţiştilor. Acesta a ieşit din casă şi a încercat să îşi oprească soacra, dar a fost la un pas de a-şi pierde viaţa.

Femeia de 58 de ani s-a urcat în maşină şi a încercercat să treacă peste ginerele său. Acesta a luat-o la fugă, în timp ce soacra sa îl urmărea cu maşina şi încerca să îl lovească. Norocul bărbatului că în zonă a trecut o patrulă de poliţie care a observat incidentul şi au arestat-o pe Kathleen. Acum, bărbatul de 33 de ani se teme pentru viaţa sa, scrie Mirror.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×