Premieră în justiţia din România! De ce nu mai are voie un bucureştean să meargă 3 ani cu mijloacele de transport în comun!

Filon Stan   
în Hotnews
20/10/2017, 00:03
Premieră în justiţia din România! De ce nu mai are voie un bucureştean să meargă 3 ani cu mijloacele de transport în comun!

Un hoţ de buzunare din Capitală a fost condamnat la trei ani de închisoare, după ce a fost prins în flagrant de poliţiştii de la Brigada pentru Transportul Public de trei ori în doar cinzi zile! În acest caz a avut loc şi o premieră pentru justiţia din România! Este vorba despre cazul lui Ion Gâscă, în vârstă de 43 de ani, un hoţ care a primit interdicţie trei ani să urce în mijloacele de transport ale RATB.

La începutul acestui an, pe 30 ianuarie, poliţiştii de la Brigada pentru Transportul Public din Capitală l-au prins pe Gâscă în flagrant, în timp ce fura un telefon. Reţinut şi dus la anchetă, Ion Gâscă a primit doar un simplu control judiciar. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Interzis în autobuzele RATB, în tramvaie şi troleibuze

Nici nu a ieşit bine din biroul anchetatorilor că, după 24 de ore, pe 1 februarie, a dat o nouă lovitură. Un alt telefon. Numai că şi acum ofiţerii de la Flagrant au fost pe fază şi l-au săltat şi pentru a doua oară. Dar şi de data aceasta a primit control judiciar.

După ce a ieşit, în doar o oră, a dat o nouă lovitură. Şi nu a fost vorba de ghinion. Ce nu ştia el era că poliţiştii chiar îl urmăreau. Era 3 februarie. De această dată, procurorii l-au arestat, iar, ulterior, judecătorii l-au trimis, în primă instanţă, pentru 3 ani în spatele gratiilor, iar ca măsură complementară, magistraţii au decis ceva ce este o premieră în România. Este primul hoţ interzis trei ani în mijloacele de transport ale RATB. Cu alte cuvinte, Gâscă va circula doar cu taxiul sau chiar pe jos, după eliberare, timp de trei ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×