Războiul interlopilor români se mută în Anglia! Plan de asasinat, deconspirat

Gabriel Esanu   
în Stiri de ultima ora
19/11/2017, 23:23
Războiul interlopilor români se mută în Anglia! Plan de asasinat, deconspirat
Poliţia din Marea Britanie este în stare de alertă, după ce membrii unei grupări mafiote de români, ai căror lider a fost ucis de curând, vor să se răzbune.
 
Potrivit mesajelor online ale membrilor grupării, dezvăluite de The Sun, după moartea lui Sorin Şerbu, capul clanului, românii au jurat că „oricine a făcut asta va fi transformat în cenuşă.
 
Interlopul Sorin Şerbu, atacat cu bâte care aveau cuie
 
Poliţia din România şi cea din Marea Britanie investighează în acest moment condiţiile suspecte în care a fost ucis Şerbu. Acesta a fost atacat în estul Londrei de mai mulţi indivizi înarmaţi cu bâte.
 
Autorităţile londoneze se tem de ce este mai rău, considerând că moartea interlopului Şerbu va duce la un adevărat război între grupările mafiote de români din Marea Britanie.
 
Sorin Şerbu este cunoscut de autorităţile londoneze ca liderul unei grupări mafiote care se ocupa cu trafic de droguri şi de persoane.
 
Interlopul a murit în spital, la scurt timp după ce cinci indivizi mascaţi l-au atacat cu bâte. Atacul a fost unul premeditat, iar moartea interlopului s-a produs din cauza rănilor extrem de grave. Bâtele cu care fusese atacat aveau cuie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×