Insula iubirii 11 noiembrie. Cati și ispita George au făcut amor

Alexandra Chivu   
în Imagini de ultima ora
12/11/2018, 14:25
Insula iubirii 11 noiembrie. Cati și ispita George au făcut amor GALERIE FOTO
Insula iubirii, din data de 11 noiembrie, a adus o seara de amor între ispita George și Cati

Insula iubirii, din data de 11 noiembrie a adus iubire, dar și certitudinea destrămării unei relații. Cati și ispita George au făcut amor! Cuplurile emisiunii sunt formate de oameni foarte diferiți, fiecare în parte având câte o problemă, după cum s-a văzut de-a lungul emisiunii. Când vine vorba despre cei doi implicați în discuție, problema pare să nu stea numai pe umerii unuia. Cu toate acestea, la prezentările de început,  amândoi, Răzvan Manea(26 de ani) și Cătălina Dimache(32 ani) își exprimau regretul acțiunilor părții masculine. Acesta se descria ca un om infidel, lucru pe care Cati îl știa.

Așadar, Cătălina a afirmat că, dacă Răzvan va fi sincer, poate trece peste orice. ”Dacă e sincer și îmi spune, trec peste (…) Dacă s-au întâlnit doar o dată, nu a însemnat nimic pentru el”, a declarat la începutul emisiunii Cati.  De altfel, aceasta este și calitatea de care femeia mărturisește că s-a îndrăgostit. După mariajul eșuat, din urma căruia a rezultat și un copil, aceasta și-a găsit fericirea și liniștea în brațele bărbatului.

insula iubirii 11 noiembrie 2018, amor între cati și ispita george
Cati și Răzvan, la începutul emisiunii Insula Iubirii

Insula iubirii din data de 11 noiembrie a adus un moment de amor între Cati și ispita George

Însă, de la ediție la ediție s-au schimbat unele lucruri. Se pare că, în pofida faptului că femeia se aștepta ca brăbatul să o înșele, lucru pe care credea că o să-l facă și Razvan, neputând să se abțină tentației, situația a stat invers. Astfel, după așteptarea lui ca ea să cedeze, s-a și întâmplat. Cati a făcut amor cu ispita George la Isula Iubirii. Înainte ca cei doi să aibă parte de dreamdate, cei doi și-au dat frâu liber plăcerilor carnale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×