Înmormântarea Ionelei Prodan a costat o avere! Cât a scos din buzunar familia artistei!

în Stiri mondene
21/04/2018, 20:02
Înmormântarea Ionelei Prodan a costat o avere! Cât a scos din buzunar familia artistei!
Inmormantarea Ionelei prodan a costat cat un apartament

Ionela Prodan a avut parte de o înmormântare fastuoasă, iar prețul plătit de familie este unul pe măsura luxului care a fost afișat pe tot parcursul celor trei zile.

Impresara a plătit firma de pompe funebre cu aproximativ 10.000 de euro, numai sicriul ajungând la suma de 3.500 de euro. Bufetul organizat în fiecare seara la capelă, coșurile cu colivă și pachețelele date de pomană au depășit 2000 de euro, transportul a costat 1000 de euro, iar plasma alți 1500 de euro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Înmormântarea Ionelei Prodan a costat cât un apartament

Mormântul celebrei cântărețe a costat aproximativ 15 mii de euro, însă este unul dintre cele mai frumoase din cimitirul Bellu. Apoi a venit pomana, care a fost organizată la un hotel de cinci stele din capitală, la care a participat 200 de persoane, care au servit sushi și alte delicatesuri care au costat 100 de euro. Așa a ajuns ca familia regretatei cântărețe să cheltuiască peste 40 de mii de euro la înmormântare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×