INEDIT. Mezina familiei Obama s-a făcut ospătăriţă

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
07/08/2016, 16:39
INEDIT. Mezina familiei Obama s-a făcut ospătăriţă

După ce Malia Obama a făcut furori în presa americană, după ce s-a distrat pe cinste la un festival de muzică din Chicago, unde a dansat lasciv, acum şi fiica cea mică preşedintelui american a ajuns în atenţia jurnaliştilor.

Deşi este fiica unuia dintre cei mai puternici oameni din lume, Sasha pare foarte independentă şi vrea să-şi câştige singură banii. Astfel, în timp ce sora ei preferă să se distreze în această vară, mezina s-a angajat ca ospătăriţă la un restaurant celebru de fructe de mare, Nancy’s, din insula Martha’s Vineyard din Massachusetts.

Fiica de 15 ani a liderului de la Casa Albă stă la tejghea, purtând un ecuson pe care şi-a trecut numele ei real, Natasha, şi ia comenzile pentru acasă. La nevoie ajută la pregătirea meselor pentru prânz. Noua activitate a mezinei familiei Obama a atras atenţia tuturor, pentru că aceasta merge la muncă supravegheată de şase agenţi de pază. „Ne întrebam de ce existau şase persoane care o ajutau pe fată şi apoi am descoperit cine era”, povesteşte un salariat în Boston Herlad.

sursa: libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Bărbatul îmbrăcat în alb a vorbit despre gazul folosit de jandarmi în Piața Victoriei! ”În combinezon, aş fi o ţestoasă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.