INEDIT. Mezina familiei Obama s-a făcut ospătăriţă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/08/2016, 16:39
INEDIT. Mezina familiei Obama s-a făcut ospătăriţă

După ce Malia Obama a făcut furori în presa americană, după ce s-a distrat pe cinste la un festival de muzică din Chicago, unde a dansat lasciv, acum şi fiica cea mică preşedintelui american a ajuns în atenţia jurnaliştilor.

Deşi este fiica unuia dintre cei mai puternici oameni din lume, Sasha pare foarte independentă şi vrea să-şi câştige singură banii. Astfel, în timp ce sora ei preferă să se distreze în această vară, mezina s-a angajat ca ospătăriţă la un restaurant celebru de fructe de mare, Nancy’s, din insula Martha’s Vineyard din Massachusetts.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Fiica de 15 ani a liderului de la Casa Albă stă la tejghea, purtând un ecuson pe care şi-a trecut numele ei real, Natasha, şi ia comenzile pentru acasă. La nevoie ajută la pregătirea meselor pentru prânz. Noua activitate a mezinei familiei Obama a atras atenţia tuturor, pentru că aceasta merge la muncă supravegheată de şase agenţi de pază. „Ne întrebam de ce existau şase persoane care o ajutau pe fată şi apoi am descoperit cine era”, povesteşte un salariat în Boston Herlad.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×