Incredibil. Gestul bărbatului care a topit milioane de inimi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/10/2017, 22:18
Incredibil. Gestul bărbatului care a topit milioane de inimi GALERIE FOTO

Un fermier a topit inimile a milioane de oameni din toata lumea, dupa ce a fost surprins ducandu-si mama in spate la spital pentru tratament. Face acest lucru de 7 ani! Wang Kewu, din China, îşi pune mama în cârcă şi o leagă cu o sfoară, ca pe un bebeluş, pentru a o putea căra cinci lilometri, pe jos, până la spital în fiecare lună. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Ea a avut grija de mine cand eram mic. Acum e de datoria mea sa am grija de ea”, a declarat barbatul de 54 de ani care locuieste intr-un sat din provincial Yunnan, potrivit Daily Mail.

Barbatul a devenit simbolul dedicarii si fidelitatii dupa ce fotografiile cu el ducandu-si mama in spate au aparut pe retelele de socializare.

El este singurul sprijin mamei sale, ajunsa la varsta de 89 de ani, care are mai multe problem medicale. El este nevoit sa o duca la spital cel putin o data pe luna.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×