Incredibil! Cum suntem furați la pompă!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
04/06/2018, 11:29
Incredibil! Cum suntem furați la pompă!
Cum suntem furați la pompă

Se fură la pompe! Pe lângă faptul că prețul combustibilului a tot crescut, unii angajați ai benzinăriilor pun și ei umărul la păgubirea clienților!

Metoda inedită a fost devoalată de un motociclist care a asistat la furt! Acesta a scris tot ceea ce a văzut pe Internet, pentru ca șoferii să fie mult mai atenți, în timpul alimentării.

Vezi și tu cum suntem furați la pompă

“Iesisem la ora 22 de la muncă și în drum spre casă am oprit la …. (numele benzinăriei). Am băgat benzină și ștergeam geamurile. La două pompe mai încolo de mine vine o “tanti” la vreo 40-45 de ani. O acostează “baiatul de la pompa”, ea îi zice cât să bage si se duce la casierie, în magazin. “Băiatul de la pompa” scoate un bidon de 5-6 l din tomberonul de lângă pompă, îl umple, îl baga la loc în tomberon și continua să-i umple lui “tanti” rezervorul. Femeia a plătit suma si a plecat. P-asta chiar n-o știam!”, a scris motociclistul indignat. De atunci, bărbatul nu se mai lasă ajutat de angajații benzinăriilor, sau rămâne lângă aceștia pe tot parcursul alimentării. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×