INCREDIBIL! Cum a ieşit Daniela Crudu îmbrăcată la -10 GRADE! Trecătorii i-au făcut poze. Dar ce a urmat e de-a dreptul ULUITOR

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
20/01/2017, 16:16
INCREDIBIL! Cum a ieşit Daniela Crudu îmbrăcată la -10 GRADE!  Trecătorii i-au făcut poze. Dar ce a urmat e de-a dreptul ULUITOR GALERIE FOTO

Bomba sexy este bombă indiferent de anotimp: şi vara, la soare, pe şezlong la Mamaia, dar şi iarna, printre nămeţii bucureşteni.

Iar Daniela Crudu nu face decât să confirme această regulă, vedeta TV fiind filmată în centrul Bucureştiului, zilele trecute. Bruneta a înfruntat cu stoicism cele zece grade Celsius cu minus din termometre, optând pentru o vestimentaţie demnă mai degrabă de cluburile de noapte: pantaloni de piele, mulaţi pe posterior.

Trecătorii şi-au dat coate când au văzut-o, în special în momentul în care Daniela s-a întors cu spatele. Iar unii i-au făcut şi poze. Şi chiar au fost inspiraţi, dacă ţinem cont de ceea ce avea să urmeze: neatentă din fire, Cruduţa a luat o căzătura ca în filme, fiind „tractată” din nămeţi de sora ei, Ana Crudu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×