Descoperire horror la metrou. Se circulă pe un singur fir între Piaţa Romană şi Universitate

Razvan Nicolae   
în Hotnews
15/10/2017, 00:10
Descoperire horror la metrou. Se circulă pe un singur fir între Piaţa Romană şi Universitate

Desoperiere horror pe Magistrala 2 a metroului bucureştean. O persoană a fost găsită moartă în tunel, la metrou, iar circulaţia se desfăşoară pe un singur fir între Romană şi Universitate. 

Metroul circulă pe un singur fir între Piaţa Romană şi Universitate, la interval de 12 minute. Restricţia de circulaţie a fost impusă de la ora 11.30, pe Magistrala 2. Nu este primul incident de la metrou din această lună. O persoană a fost rănită după ce a căzut pe şine şi a fost lovită în staţia de metrou Republica. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

„Începand cu ora 11:30, pe Magistrala 2 circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară la un interval de aproximativ 12 minute pe un singur fir între Piaţa Romană şi Universitate. Cauza incidentului este găsirea unei persoane în tunel pe firul 2 aproape de staţia Universitate care, din primele constatări ale Poliţiei Metrou pare decedată. La acest moment autorităţile în domeniu se află la faţa locului şi până la rezolvarea situaţiei circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura pe un singur fir pe acest tronson”, a fost mesajul transmis de Metrorex.

Este vorba despre un bărbat de 25 de ani, găsit mort în tunel, aproape de staţia Universitate. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza morţii şi dacă bărbatul era angajat Metrorex sau nu. Victima a fost identificată şi urmează ca şi familia să fie anunţată cu privire la deces. Mecanicul a povestit că nu l-a văzut şi l-a lovit din plin. Acesta a oprit pentru că i s-a părut că vede o păpuşă pe jos, însă când s-a apropiat a realizat că de fapt era un bărbat, a anunţat antena3.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×