Incident în Ajun de Crăciun! Fiul unui primar a fost împuşcat mortal

Vicentiu Dinescu  
înStiri de ultima ora
24/12/2017, 14:33
Incident în Ajun de Crăciun! Fiul unui primar a fost împuşcat mortal

Fiul primarului din comuna dâmboviţeană Ludeşti a fost împuşcat mortal. Bărbatul a fost împuşcat în piept de un paznic la o partidă de vânătoare legală. Bărbatul susţine că l-a confundat cu un mistreţ.

Incidentul a avut loc în zona pădurii Miloşari, din comuna Ludeşti, judeţul Dâmboviţa. Era o partidă de vânătoare autorizată pentru specia mistreţ. Din primele informaţii participau şase vânători, printre care şi paznicul.

Poliţia a deschis o anchetă după acest incident

Acesta l-a împuşcat în piept pe tânărul de 31 de ani, care este fiul primarului din Ludeşti. Bărbatul a decedat la scurt timp după incident. Poliţia a început o anchetă în urma acestul incident.

”Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror, efectuează cercetări în cazul unui bărbat, de 31 de ani, din Ludeşti, care a fost împuşcat mortal, accidental, în timpul unei partide de vânătoare, autorizată pentru specia mistreţ, pe fondul de vânătoare din localitatea Ludeşti, de către paznicul de vânătoare, în vârstă de 41 de ani, din localitate”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×