Un tânăr a căzut în faţa metroului la staţia Republica! A scăpat cu viaţă

Vicentiu Dinescu   
în Hotnews
02/10/2017, 00:00
Un tânăr a căzut în faţa metroului la staţia Republica! A scăpat cu viaţă

Un tânăr a fost rănit grav duminică dimineaţă, în staţia de metrou Republica, după ce a căzut pe şine şi a fost lovit de un tren care venea în staţie. Bărbatul de aproximativ 30 de ani a căzut pe şine şi a fost lovit de garnitura de metrou, medicii de la Serviciul de Ambulanţă încercând să-l stabilizeze. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Circulaţia metroului către staţia Pantelimon a fost întreruptă parţial pentru mai mult timp pe tronsonul 1 între staţiile Titan şi Pantelimon. În acest moment, circulaţia trenurilor a revenit la normal. Nu este clar dacă bărbatului i s-a făcut rău şi a căzut sau dacă este o tentativă de sinucidere. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Alte două incidente grave la Metrorex în acest an

”Bărbatul a fost stabilizat, iar echipajele de medici i-au acordat primul ajutor medical. Acesta este conştient, însă prezintă leziuni ca urmare a impactului pe care l-a avut cu garnitura de metrou. Din cauza gravităţii leziunilor, victima a fost transortată la o unitate spitalicească”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU Bucureşti-Ilfov.

Incidente grave la Metrorex au mai fost anul acesta în staţiile Mihai Bravu şi Piaţa Sudului. La 27 ianuarie, unei persoane i s-a făcut rău în metroul care mergea spre staţia Mihai Bravu şi a decedat. La 1 iunie un bărbat s-a dezechilibrat în staţia Piaţia Sudului şi a căzut pe şine fiind lovit de o garnitură. Bărbatul a avut leziuni grave, dar a supravieţuit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×