Începe sezonul lui Ștefan Hrușcă! Iată cum a ajuns să arate astăzi artistul

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/11/2018, 14:51
Începe sezonul lui Ștefan Hrușcă! Iată cum a ajuns să arate astăzi artistul GALERIE FOTO
În celelalte 11 luni ale anului, Hrușcă are ocncerte de muzică folk

Ștefan Hrușcă este unul dintre artiștii care reprezintă Crăciunul, astfel că, așa cum sărbătorile ne bat la ușă, începe sezonul cântărețului. Și, chiar dacă timpul trece, Hrușcă se pare că a lăsat magia sărbătorilor să-i intre în suflet, lucru care îl păstrează parcă veșnic tânăr, acesta arătând ca odinioară. Autoportretul acestuia începe de la origini, Maramureș, locul său natal, până la forma pe care o are astăzi. ” Un copil al Maramureşului, plecat în lume să colinde, care a rămas simplu, cu aceeaşi vorbă, cu acelaşi fel de a se comporta cu semenii şi cu prietenii”, s-a descris Hrușcă.

De atunci au trecut cam 60 de ani, căci atât are artistul dorit în fiecare an de sărbătorile de iarnă, însă, cum a început povestea succesului său răsunător? ”Pentru prima oară m-am înregistrat cântând un cântec, am derulat banda înapoi şi mi-a plăcut. Era colindul «Flori de măr». Cu el am început”, a spus artistul.

Începe sezonul lui Ștefan Hrușcă! ”Artistul a fost, este și va fi pentru români unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzica”

sezonul lui stefan hrusca cum arata acum
Ștefan Hrușcă, interpretul iubit de întreaga Românie, cântând

De menționat este că pe artist îl poți găsi pe scenă și în celelalte 11 luni ale anului, cântâd folk. ”Am concerte de muzică folk, cu piesele mele, în foarte multe oraşe din America şi Canada, chiar şi în ţară“, a povestit cântărețul.

stefan hrusca cum arata acum
Chiar dacă timpul trece, Hrușcă se pare că a lăsat magia sărbătorilor să-i intre în suflet, lucru care îl păstrează parcă veșnic tânăr, acesta arătând ca odinioară

Cât despre recunoștința publicului românesc, se pare că Ștefan Hrușcă nu are parte de o iubire de fațadă din partea lui. O fană a afirmat că Hrușcă a fost, este și va rămâne pentru români unul dintre cei mai iubiți artiști. ”Ştefan Hruşcă a fost, este şi va fi pentru români unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică, dar mai ales colinde. În opinia mea, nimeni nu se poate compara cu el. Sunt îndrăgostită la nebunie de vocea sa, care împrăştie căldură şi iubire în suflete”, a spus o fană.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×