Raed Arafat, de urgenţă la locul tragediei! Anunţul făcut de şeful DSU

Gabriel Esanu   
în Hotnews
01/10/2017, 00:06
Raed Arafat, de urgenţă la locul tragediei! Anunţul făcut de şeful DSU

Autorităţile au intervenit în mare viteză pentru a încerca să diminueze proporţiile tragediei produse de incendiul care a avut loc în sectorul 3 al Capitalei, la un azil de bătrâni.

Conform informaţiilor oferite de Departamentul Special de Urgenţă (DSU), apelul la 112 a fost primit la ora 6:06 a dimineţii de sâmbătă, iar la faţa locului au fost deplasate mai multe maşini de pompieri. De asemenea, traficul din zonă a fost deviat. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

A fost declanşat imediat un plan roşu de urgenţă, iar pompierii sunt nevoiţi să lupte cu flăcările de mai multe ore. Şeful DSU, Raed Arafat, este cel care a anunţat că incendiul din zona Mihai Bravu a produs o victimă. De asemenea, alte 19 persoane au fost transportate la spital.

„Am plecat acum un sfert de oră de la faţa locului, situaţia este sub control, se intervine la clădirile învecinate, unde este şi un depozit de anvelope. Situatia rămâne dificilă, decopertarea mansardei prezintă un risc. Bătrânii evacuati sunt internaţi in spitale şi vor ramane acolo până când se vor gasi soluţii pentru ei”, a declarat Raed Arafat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×