Şase case au ars în Bucureşti, în urma unui incendiu puternic

Gabriel Esanu   
în Hotnews
29/09/2017, 09:19
Şase case au ars în Bucureşti, în urma unui incendiu puternic

Incendiu în Bucureşti, izbucnit vineri dimineaţă, în urma căruia au fost distruse şase case, în Sectorul 5.Pompierii au avut nevoie de câteva ore pentru a reuşit să stingă flăcările. Mai mult de zece oameni au rămas fără adăpost şi bunuri după ce flăcările, înalte de câţiva metri, le-au mistuit locuinţele, anunţă Digi 24.  Nu se cunosc până la acest moment cauzele care au condus la provocarea incendiului, dar autorităţile au deschis deja o anchetă.

„În primă fază au fost trimise trei autospeciale cu apă şi spumă. Ajunse la locul intervenţiei, echipajele de pompieri au constatat că incendiul se manifesta violent cu flacără deschisă şi foarte mari degajări de fum. S-a dispus suplimentarea dispozitivului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Şase case afectate de incendiu în Bucureşti

Au fost trei persoane care au solicitat intervenţia colegilor de pe ambulanţă, nefiind nevoie de transportul la spital. Am solicitat Apanova mărirea presiunii pe hidranţi, au mărit presiunea, dar am fost nevoiţi să deplasăm autospecialele şi pe alte străzi”, a declarat Bogdan Toma, reprezentant .

Oamenii şi-au unit puterile şi au mutat o maşină care era prea aproape de incendiu şi risca să explodeze.
Pompierii au intervenit cu 13 autospeciale de stingere. Trei persoane au suferit atacuri de panică şi intoxicări minore cu fum.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×