Încă un rus a fost găsit mort în locuinţa din Londra. Numele său e strâns legat de Putin

Ionuţ Cataramă   
in Stiri de ultima ora
13/03/2018, 19:23
Încă un rus a fost găsit mort în locuinţa din Londra. Numele său e strâns legat de Putin

Nikolai Glushkov, în vârstă de 68 de ani, a fost găsit fără suflare de familie şi de prieteni în seara zilei de luni. Cauza morţii nu este încă clară. Anunţul morţii sale a fost făcut public de un prieten jurnalist de-al lui Nikolai pe Facebook.

În anii ’90, Glushkov a lucrat pentru compania aeriană de stat Aeroflot şi compania de automobile LogoVAZ a oligarhului Boris Berezovsky.

În 1999, când Berezovski a căzut în dizgraţiile lui Putin şi a fugit în Marea Britanie, Glushkov a fost acuzat de spălare de bani şi fraudă.

Sursă: www.evz.ro

Ştirea MOMENTULUI

Ce mai face Iuliana Marciuc? Iubita de o viaţă a lui Adrian Enache se luptă grav cu kilogramele! Cum a ajuns să arate acum!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.