Femeia dorită de toţi românii, prinsă de paparazzi în sânii goi într-o benzinărie! Imaginile au devenit virale

în Femei frumoase
03/03/2018, 20:09
Femeia dorită de toţi românii, prinsă de paparazzi în sânii goi într-o benzinărie! Imaginile au devenit virale GALERIE FOTO

Este vorba despre Ana Braga, un faimos supermodel brazilian cu forme de-a dreptul apetisante. Lucru care poate fi observat, de altfel, dacă accesaţi pozele din galeria foto de mai sus!

Blondina – cunoscută reprezentanţilor sexului puternic din ţara noastră după ce a apărut în Playboy România, în numerele din aprilie şi din decembrie 2013 – a fost surprinsă de paparazzi, zilele trecute, într-o benzinărie din Calabasas, California.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Până aici, nimic ieşit din comun. Paparazzii au rămas însă cu gura căscată în momentul în care au observat că Ana era, practic, în sânii goi. Mai mult, brazilianca a observat prezenţa fotografilor şi i-a salutat senzual. VEZI TOATE POZELE CU ANA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×