În PSD se vorbește despre suspendarea lui Iohannis! Ce spune Dragnea!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
04/06/2018, 19:58
În PSD se vorbește despre suspendarea lui Iohannis! Ce spune Dragnea!
PSD vorbește despre suspendarea lui Iohannis

Mai mulţi lideri PSD vor ca preşedintele Klaus Iohannis să fie suspendat, dacă nu o revocă pe şefa DNA. Liviu Dragnea susţine însă că subiectul nu a fost discutat în partid și preferă să aștepte.

Întrebat dacă se alătură ideii de suspendare a şefului statului pe care o susţin deja lideri din judeţe, Liviu Dragnea a spus luni că partidul va acţiona în consecinţă în funcţie de ce va face preşedintele, însă asta după ce este publicată decizia Curţii Constituţionale privind conflictul Guvern-preşedinte, prin care a cerut şefului statului să o revoce pe Laura Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA.

PSD vorbește despre suspendarea lui Iohannis, dar Dragnea așteaptă

Dragnea a adăugat că referitor la acest subiect a văzut ”multe prostii fără margini” în spaţiul public, de la referendumul pentru justiţie până la faptul că această decizie a CCR nu ar trebui respectată. ”Mi se pare grav că aceşti oameni par că ar susţine ideea de dictatură în România. „Noi nu avem o decizie a Curţii Constituţionale până la acest moment. Avem un comunicat, când va fi publicată decizia în Monitorul Oficial, atunci vom aştepta să vedem ce face preşedintele şi vom acţiona în consecinţă. Vă pot spune că nu vom fi de acord ca cineva, orcine, să se plaseze deasupra legii sau Constituţiei”, a spus Dragnea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×