Imaginile primăverii! Rochiţa prea scurtă i-a jucat feste şi s-a văzut tot

in Femei frumoase
12/03/2018, 14:44
Imaginile primăverii! Rochiţa prea scurtă i-a jucat feste şi s-a văzut tot GALERIE FOTO

Acesta este şi cazul frumoasei Natasha Blasick. Superba brunetă născută în Ucraina – mai precis, lângă Marea Neagră, în Odessa – şi stabilită de ani buni în Statele Unite i-a lăsat pe paparazzi fără cuvinte. VEZI POZELE ÎN GALERIA FOTO DE SUS!

Tânăra actriţă a fost fotografiată zilele trecute în timp ce se plimba pe o stradă din centrul Hollywood-ului. Până aici, nimic ieşit din comun, doar că rochiţa s-a demonstrat a fi mult, mult, prea scurtă.

Ce-i drept, vântul a jucat şi el un rol foarte important. A fost nevoie de o simplă adiere pentru ca rochiţa să se ridice şi Natasha să le ofere paparazzilor ceea ce cu siguranţă aceştia aşptetau. VEZI POZELE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Ştirea MOMENTULUI

Lavinia Pârva, apariție de senzație! A închis gura tuturor cârcotașilor!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.