IMAGINILE MOMENTULUI în showbiz! Cântăreaţa va intra în pământ de ruşine când va vedea cum au fotografiat-o paparazzii. Nu avea nimic pe dedesubt!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
15/09/2017, 00:16
IMAGINILE MOMENTULUI în showbiz! Cântăreaţa va intra în pământ de ruşine când va vedea cum au fotografiat-o paparazzii. Nu avea nimic pe dedesubt! GALERIE FOTO

Fost fotomodel de succes, actualmente cântăreaţă, Sita Abellan este protagonista unuia dintre cele mai sexy momente ale acestui început de toamnă în showbiz-ul internaţional!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Aflată la Veneţia, spanioloaica a atras atenţia paparazzilor prin vestimentaţia ei: un aparent banal costum de culoare neagră. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât vedeta nu avea nimic de dedesubt, în afară de o minusculă lenjerie intimă, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×