Imaginile care zguduie din temelii showbiz-ul românesc! ADEVĂRUL despre despărţirea Adelinei de Speak! DETALIUL-BOMBĂ care o dă de gol. VEZI IMAGINILE

Ionuţ Cataramă   
în Monden
11/11/2016, 08:40
Imaginile care zguduie din temelii showbiz-ul românesc! ADEVĂRUL despre despărţirea Adelinei de Speak! DETALIUL-BOMBĂ care o dă de gol. VEZI IMAGINILE GALERIE FOTO

Adelina şi Speak s-au despărţit în octombrie, lăsând în urmă multe semne de întrebare. Însă adevăratul pare a fi cu totul altul!

Povestea de dragoste dintre cei doi a început în urmă cu doi ani şi jumătate. Din câte se pare, a fost dragoste la prima vedere, dacă ţinem cont de faptul că vedeta TV şi cântăreţul s-au mutat împreună după doar o lună de relaţie, în apartamentul lui Speak.

Potrivit spuselor ei, Adelina s-a despărţit de iubit în octombrie, mutându-şi toate catrafusele în apartamentul ei. Surpriză, însă! Despărţirea ar fi avut loc mult mai devreme. Mai precis, chiar din august, dovada fiind o serie de fotografii postate de brunetă pe Facebook.

Ieri, vedeta TV a postat o imagine din apartamentul ei. Un detaliu ne-a surprins! Este acelaşi decor cu o altă imagine, postată de Adelina în august, alături de următorul mesaj: ”Unde e mai bine decât acasă?!”. Aşadar, din câte se pare, despărţirea a avut loc nu în octombrie, ci chiar de astă vară, cei doi mergând „pe burtă”, cel mai probabil, de ochii lumii, dar şi pentru publicitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×