Imaginile care ar face şi cel mai onest bărbat să calce strîmb. Ea este posesoarea celui mai provocator fund

Iuliana Spirache   
în Monden
12/12/2016, 10:34
Imaginile care ar face şi cel mai onest bărbat să calce strîmb. Ea este posesoarea celui mai provocator fund GALERIE FOTO

Charlie Riina este una dintre cele mai cunoscute modele din lume, iar tînăra face show ori de cîte ori apare într-un pictorial foto.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Ultimele imagini cu Riina sînt senzaţionale şi au făcut ravagii pe site-urile de socializare. Tînăra este posesoarea unor sîni voluptoşi şi unui fund bombat care ar face invidioasă orice femeie, iar atitudinea dezinhibată a fost cireaşa de pe tort.

Charlie Riina este un fotomodel în vârstă de 31 de ani din Canada. Ea a devenit celebră după ce a pozat în revista Playboy.

În şcoala gimnazială, Charlie a devenit campioană a provinciei Ontario, din Canada, având în acelaşi timp rezultate excelente la învăţătură. A terminat liceul cu doi ani înaintea colegilor ei, fiind admisă imediat la Universitatea din Toronto (cea mai bună din Canada şi locul 16 în lume), unde a studiat criminalistica. S-a dedicat însă modelingului, unde are o carieră fructuoasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×